Budući SUV bit će sličan Giuliji?

Premijera prvog Alfinog SUV-a se bliži. Automobil nestrpljivo očekivan od strane ljubitelja i stručnjaka trebao bi se pojaviti na tržištu sljedeće godine. U međuvremenu se cestovno testiranje odvija, pa je tako prije par tjedana ulovljen prototip, maksimalno zamaskiran i daleko od konačnog oblika kojeg ćemo imati prilike vidjet tek na dan predstavljanja, kao što je bio slučaj s Giuliom u Areseu 24. lipnja. Ono što je sigurno je da će SUV biti u visokoj klasi, što znači da će se za kupce boriti s njemačkom konkurencijom – Audi, Mercedes i BMW.

Izgled sličan Giulijinom

Pojavljuju se glasine da će konačan izgled SUV-a biti vrlo sličan Giulijinom. Dizajn Giulie Quadrifoglio Verde mnogi smatraju bazom za niz automobila koji će izaći iz tvornice slavnog milanskog proizvođača. Uvod u to bit će redizajnirani MiTo i Giulietta. Isto bi se moglo dogoditi i sa SUV-om, čiji bi prednji kraj bio vrlo sličan onom na novom sedanu D-segmenta.

Giulietta kao mala Giulia

Nova Giulia će sigurno biti inspiracija za mnoge druge modele (ne samo Alfine), a glasine govore da će Giulietta iz 2018. biti poput skraćene Giulie. Te glasine dolaze direktno iz same tvrtke, no ovog trenutka ne možemo sa sigurnošću potvrditi. Najprije smo mislili da će se Giulietta vratiti 2018. s potpuno revolucionarnim modelom, ali sada se čini da će ipak biti zamijenjena “malom Giuliom”.

Render sa slike predstavlja mogući izgled Quadrifoglio Verde verzije budućeg SUV-a, a autor je Alessandro Masera.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.