Alfa Romeo MiTo: Novi render redizajna za 2016.

Render koji vam predstavljamo danas, inspiraciju vuče iz prednjeg kraja Alfa Romeo Giulie koja će u budućnosti biti osnova dizajna za ostale modele.

Odgađanja za Giuliu i neke buduće Alfa Romeo modele (točan datum je nepoznat), čini redizajnirane postojeće modele Alfa Romeo MiTo i Giulietta prvim novinama u sljedećoj godini. Plan oporavka će ipak pričekati nekoliko mjeseci.

Posebno je zanimljiv makeover za Alfa Romo MiTo te pokušaj osvježavanja automobila B-segmenta, na tržištu još od 2008. godine. Redizajn za Alfa Romeo MiTo bit će premijerno prikazan tijekom Međunarodnog salona automobila u Ženevi. Mjesto je to odabrano i za premijeru redizajnirane Giuliette i čitave game Giulie.

Talijanski OmniAuto objavio je render MiTa, uzevši u obzir informacije proizašle zadnjih tjedana te razne špijunske fotografije testnih prototipova nove evolucije gradskog Alfa Romeo mališana. Na osnovu svih tih podataka, pokušali su predvidjeti izgled MiTa.

Glavne promjene su, nedvojbeno, na prednjem kraju, kojem prema raznim glasinama, svoje dizajnerske osnove posuđuje Alfa Romeo Giulia. Buduća limuzina će biti dizajnerska osnova nekoliko budućih Alfa Romeo automobila do 2018. godine. Točnije, njih osam.

Naravno, na redizajniranim modelima će biti novi Alfa Romeo znak, predstavljen u lipnju ove godine u Areseu. Što se tiče prednjih svjetala, redizajn neće donijeti mnogo novosti po pitanju oblikovanja (na razočaranje mnogih, op. a.). Očekujemo njihovu minimalnu izmjenu zbog dodavanja LED dnevnih svjetala. Što se tiče ostatka eksterijera, ostat će uglavnom isti kao i na trenutnom modelu. Alfa Romeo će se fokusirati na prednji kraj automobila (što je i ključan dio dizajna) te na unutrašnjost (gdje će biti najviše promjena). Oko motorizacije se ne očekuju neke posebne novosti. Tijekom srpnja ove godine, talijanski proizvođač je reducirao ponudu motora, a postoji šansa da će i redizajn imati usku ponudu.

Cilj za Alfa Romeo je postići blagi redizajn koji će produžiti karijeru Alfa Romeo MiTa, prije prestanka proizvodnje tijekom 2017. godine. Više informacija o evoluciji gradskog mališana očekujemo u skoroj budućnosti. Premijera ovog automobila će biti, kao što smo spomenuli ranije, u Ženevi 2016. godine.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.