Alfa Romeo Giulia: Turbo benzinski motori stižu kasnije ove godine?

Najnovije informacije govore da će Alfa Romeo Giulia sa turbo benzinskim motorima stići tek u drugoj polovici godine.

Kao što je već odavno poznato, 3. ožujka na Geneva Motor Show – Alfa Romeo će službeno po prvi puta javnosti predstaviti standardnu verziju limuzine Alfa Romeo Giulia, za sada nam poznatoj samo u super-sportskoj verziji Quadrifoglio. Standardna Giulia će se razlikovati od verzije Quadrifoglio, koja će predstavljati top-verziju u ponudi.

Dok očekujemo više službenih informacija, još je mnogo nedoumica oko motor koje će Alfa Romeo predstaviti u Ženevi. Prema prošlotjednim glasinama će na švicarskom sajmu talijanski proizvođač otkriti novi turbo benzinski motor sa 200KS i 2.2. turbo dizelaš u verzijama sa 150KS i 180KS. Početak prodaje Giulie s ova dva motora trebao bi biti već u travnju.

Prema današnjim informacijama, početak distrubucije turbodizelskih inačica Giulie počet će pred kraj svibnja ili početkom lipnja na svim europskim tržištima. Ovi motori stižu i u Sjevernu Ameriku, gdje će Giulia biti fokusirana na turbobenzince koji će se krenuti s prodajom u Europi i preko oceana u drugoj polovici godine. Dakle, prema ovim infomacijama će Giulia najprije krenuti u prodaju s dizelskim motorima na proljeće, dok će prvi turbo benzinski motori u Giuliji krenuti u prodaju u drugoj polovici godine, no bit će ih moguće naručiti također na proljeće.

Alfa Romeo Giulia

Trenutno vam možemo samo prenijeti ove glasine, a sve detalje saznat ćemo na Geneva Motor Show. Alfa Romeo će na švicarskom sajmu otkriti sve u Giuliji, uključujući i termine dolaska Quadrifoglio te standardne benzinske i dizelske verzije. Priatite nas tijekom sljedećih dana za sve novosti o razvoju situacije.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.