Alfa Romeo Giulia opet odgođena?

Početak prodaje čitave game Giulie vjerojatno će biti (ponovno) odgođen, javlja Automotive News.

Loše vijesti za sve fanove Alfa Romea. Prema Automotive News Europe, početak prodaje nove limuzine D-segmenta mogao bi se odgoditi na nekoliko mjeseci. Vijest je također potvrđena od “Sole 24 Ore” koji navodi izvore bliske Fiat Chrysler Automobiles. Prema najnovijim glasinama, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio neće biti puštena u prodaju prije sredine 2016. godine. Što se tiče standardnog modela – do kraja 2016. godine. Odgađanje vrijedi i za prvi SUV u povijesti talijanskog proizvođača koji se neće pojaviti prije 2017.

Šest mjeseci za Giuliu i devet za SUV

Bit će odgađanje od šest mjeseci za Giuliu Quadrifoglio i devet mjeseci za prvi SUV. Za sada nema službene potvrde Fiat Chrysler Automobiles, ali nije niti opovrgnuto. Standardna Giulia trebala je u prodaji biti već u ožujku, a po novim glasinama tek pred kraj godine. Jasno je da ove odgode neće dobro primiti svi alfisti i obožavatelji marke, koji već nestrpljivo očekuju novu limuzinu – automobil koji će prema planovima Sergia Marchionnea vratiti talijansku marku stazama stare slave.

400,000 – brojka koja polako postaje problem

Postaje sve neizvjesnije kako će Alfa Romeo dostići planiranu brojku od 400,000 prodanih automobila godišnje do 2018. godine. Preostaje nam samo čekati službenu izjavu FCA grupe i potvrdu ove informacije te razloge za ponovno odgađanje puštanja u prodaju Giulie i SUV-a. Pratite nas i dalje za najnovije vijesti o razvoju događaja.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.