Alfa Romeo Alfetta: Novi render talijanske krstarice

Alfa Romeo Alfetta je jedan od nestrpljivo očekivanih automobila koji će upotpuniti gamu Alfa Romea u sljedećih nekoliko godina.

Budući je to najveći i najluksuzniji model u ponudi marke, pa i nije čudo da brojni fanovi nestrpljivo očekuju vidjeti kako će konačna verzija izgledati. Tijekom zadnjih mjeseci su mnogi pokušali pogoditi izgled raznim renderima, a ovaj dolazi od Laco Design.

Alfa Romeo Alfetta u viziji Laco Design

U Laco Design verziji Alfettu odlikuju estetske karaktistike viđene na Giuliji. Jasno je da se dizajner vodi smjerom koji je marka već odredila (Giulia, Stelvio). Na samom renderu može se primijetiti i utjecaj drugog luksuznog modela FCA grupe – Maseratija Ghibli.

Alfa Romeo Alfetta

Alfa Romeo Alfetta na tržište stiže krajem 2018. godine. Proizvodnja bi mogla biti u Fiat Chrysler tvornici Grugliasco ili Mirafiori gdje će u prvoj polovici 2018. započeti proizvodnja velikog SUV-a. Nova krstarica, koja još ni nema službeno ime, koristit će rastegnutu modularnu platformu Giorgio, isto kao i Giulia i Stelvio. Više o tom modelu možemo očekivati tijekom 2017, a dolazak na tržište tek 2019. godine.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.