VIDEO: Kako je to izgledalo u Monzi

Prošli vikend je Alfa Romeo bila apsolutni centar pažnje na Velikoj nagradi Italije u Monzi, gdje su bili izloženi svi modeli trenutno (i uskoro) u ponudi. Slavila se 90. godišnjica prvog osvajanja svjetske titule Forumule 1, a dogodilo se baš tamo, u Monzi gdje je Brilli-Peri u legendarnoj Alfi P2 pobjedio za naslov. Za one koji nisu mogli biti uz stazu, Alfa Romeo je objavila na svom službenom YouTube kanalu kratak video i priliku da vidimo kako je to izgledalo.

Naravno da je glavna atrakcija bila Giulia, koja se ponovo pojavila u javnosti nakon skoro dva mjeseca. Zadnja službena izložba novog sedana bila je u Areseu gdje ju je bilo moguće vidjeti prilikom otvaranja muzeja. U Monzi je bila izložena bijela Giulia Quadrifoglio Verde, jedina boja uz crvenu koju smo imali prilike vidjeti do sada. Uz Giuliu moglo se vidjeti i ostale automobile iz game talijanskog proizvođača – 4C i 4C Spider.

Kako to i sami kažu u Alfi: Tri dana čiste strasti. Pogledajte video Alfe Romeo u Monzi i ponovo proživite ovaj nezaboravni vikend.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.