Uskoro i osnovna Giulia

Za manje od mjesec dana će Alfa Romeo predstaviti cijelu ponudu novog sedana Giulie, koju smo za sada imali prilike vidjeti samo u super-sportskoj inačici Quadrifoglio Verde. Podsjetimo se, QV inačicu pogoni Ferrarijev 3.0 V6 twin-turbo motor sa 510KS. Osnovnu verziju Giulie imali smo prilike vidjeti na špijunskim fotografijama zadnjih dana, no konkretne službene informacije nije bilo. Ono za što možemo biti sigurni je da će ponuda motora biti raznolika, od turbo benzinskih do dizelskih, kao i dugoočekivanog 2.2 turbodizelskog motora – komercijalno jednog od najvažnijih za Giuliu u Europi, snage od 135KS do 210KS. Također se očekuje i 3.0 V6 motor kojeg smo imali prilike vidjeti u Maseratiju Ghibli. Također nagađa se da će početna cijena novog modela biti oko 30000€, a za verziju QV oko 90000€.

Frankfurtski salon automobila otvara se 15. rujna, a prva dva dana bit će rezervirana isključivo za novinare. Salon će biti otvoren za javnost 17. rujna, a zatvara se u nedjelju 27. rujna. Sve informacije o 2015 Frankfurt Motor Showu bit će dostupne na službenim stranicama.

Render osnovnog modela Giulie.

Čekamo nove informacije o Giuliji koje bi se mogle pojaviti već u sljedećih nekoliko dana. Podsjećamo vas da će Alfa Romeo u Frankfurtu (vrlo vjerojatno) predstaviti i redizajnirane MiTo i Giuliettu, sa dizajnom inspiriranim novom Giuliom. Pratite nas ovdje i na Facebooku za sve novosti iz Frankfurta.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.