Susreti alfista nova je sekcija na našoj stranici

Za lakše praćenje svih okupljanja alfista u Hrvatskoj i inozemstvu, dodali smo novu sekciju na našu stranicu – Susreti alfista.

Koliko puta ste morali češljati događanja na Facebooku ili raznim forumima, temama i ostalome da biste doznali osnovnu informaciju o mjestu i/ili vremenu okupljanja na nekom susretu? Želite popiti najobičniju kavu s istomišljenicima, ali ne znate gdje biste i kada na tu kavu došli?

Ovdje uskaču Susreti alfista, baza okupljanja na razini Hrvatske i okolnih zemalja. Popis se ažurira svakodnevno ili više puta dnevno, ovisno o primitku novih informacija o susretima. Na taj način želimo spojiti što više alfista i olakšati svima organiziranje okupljanja.

Svaki susret u našoj bazi može imati detaljan vremenski raspored/plan i kartu točne lokacije. Organizatori su jasno istaknuti na pregledu susreta, kao i poveznice na neku drugu stranicu za prijavu. Moguće je i prijaviti se direktno na stranici susreta, ukoliko smo mi organizatori i to bude potrebno.

Stranici Susreti alfista možete pristupiti klikom na poveznicu Susreti u glavnom izborniku ili klikom na ovaj link.

I vi možete sudjelovati tako da nas kontaktirate ako doznate za neko relevantno okupljanje prijateljskih klubova ili organizacija.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.