Stigao je Cuore Sportivo HR!

Iznimno nas veseli što vam možemo predstaviti novo ime i novu adresu – cuoresportivo.hr!

Kralj je mrtav, živio kralj! Uredite svoje bookmarkove/favorite/oznake/kratice. Ime Cuore Sportivo Croatia odlazi u povijest, ali zauvijek ostaje zapisano u povijesti hrvatske Alfa Romeo scene. Sve je počelo još 2006. godine imenom Alfa Klub Cuore Sportivo na web adresi cuore-sportivo.org, a nedugo zatim nastaje Cuore Sportivo Croatia (poznat i kao CSC) na adresi cuoresportivo.hr.

Unazad nekoliko mjeseci smo se reaktivirali u sasvim novoj formi i formatu, a od 10. listopada, 2015. godine postajemo Cuore Sportivo HR te vraćamo nekadašnju web adresu – cuoresportivo.hr. S novim, kraćim i jednostavnijim imenom i dalje smo najčitaniji Alfa Romeo blog u regiji.

Kako je to izgledalo 2006. godine?

Red je i da napišemo nešto o samim počecima. Naš prvi portal izgledao je ovako:

Nekadašnji forum bio je, po riječima jednog starog člana, jedan od najbrže rastućih automobilističkih foruma u Hrvatskoj (pozdrav, Sira!). Nažalost, prikaz koji imamo nema pohranjene slike te nije sasvim realan:

forum-2006

Cuore Sportivo HR goodies

Prošlost ostaje u povijesti. Vraćamo se sadašnjosti i (skoroj) budućnosti. Besplatna Cuore Sportivo HR mobilna aplikacija uskoro dolazi na vaše iOS i Android pametne telefone, s kojom ćete na najlakši način moći pratiti novosti iz Alfa Romeo svijesta i alfista.

Spremamo i prve majice! Bit će dostupne u muškoj i ženskoj varijanti u dvije boje – bijeloj i sivoj.

Uskoro ćemo otvoriti predbilježbe za narudžbu prvih 20 komada, a najbrži će imati priliku prvi doći do svoje Cuore Sportivo HR majice!

majice-cuoresportivohr

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.