Sajam u Padovi raj je za svakog alfista

Giuliu Quadrifoglio Verde te brojne druge legendarne povijesne Alfa Romeo modele moći ćemo vidjeti ovaj mjesec u Padovi.

Alfisti, ujedinite se i posjetite ovogodišnji sajam u Padovi, gdje će se od 22. do 25. listopada održati Auto e Moto d’epoca 2015 – izložba povijesnih automobila. Alfa Romeo će službeno sudjelovati i izložiti brojne modele. Osim nove Alfe Giulie Quadrifoglio Verde, koja će se po prvi puta pojaviti na nekom talijanskom sajmu, imat ćete prilike vidjeti neke od legendarnih modela iz Alfa Romeo muzeja u Areseu. Samo neka od slavnih imena dovoljna su za ubrzani rad srca svakog štovatelja talijanskih automobila: Giulia TI Super, Giulia SS, TZ2, Giulia Sprint GTA i Montral Expo (Bertone koncept izložen u Kanadi 1967. godine).

Da vam probamo dočarati visoku razinu automobila koji će biti izloženi u Padovi – Alfa Romeo Giulia TI Super je sedan s prednje smještenim motorom i stražnjim pogonom, proizveden u petstotinjak primjeraka, pogonjen slavnim četverocilindričnim motorom s 1570cm3 i 113KS te maksimalnom brzinom od 190km/h. Još slavnih trkača uključuje Alfu Giuliu Sprint GTA sa 170KS i TZ2 – Zagatovo remek-djelo proizvedeno u samo 9 primjeraka s maksimalnom brzinom od 250km/h. Dostojan nasljednik tih legendarnih modela je Giulia Quadrifoglio Verde sa svojim 2.9 litrenim V6 twin-turbo motorom sa 510KS i 600Nm te maksimalnom brzinom od 307km/h.

Ekipa Cuore Sportivo HR će sigurno biti tamo i donijeti vam gomilu slika s događaja. Pratite nas i dalje!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.