Prema Pieteru Hogeveenu, Alfa Romeo 4C Quadrifoglio neće u prodaju

Direktor Alfa Romea za Sjevernu Ameriku tvrdi da Alfa Romeo 4C Quadrifoglio neće nikada u prodaju.

Talijanski proizvođač u vlasništvu Fiat Chrysler Automobiles grupacije planira novu verziju Alfa Romeo 4C u nadolazećim mjesecima. Razne glasine kruže po internetu posljednjih nekoliko tjedana o novoj generaciji 4C, a o nekima od njih smo i mi pisali. Mnogi ljubitelji se, pak, nadaju Quadrifoglio verziji tog malog sportskog automobila.

No, prema izjavama Pietera Hogeveena, direktora Alfa Romea za Sjevernu Ameriku, to se neće ostvariti. U intervjuu za GT Spirit, šef sjevernoameričke divizije marke rekao je da nema potrebe za Alfa Romeo 4C Quadrifoglio na tržištu i da standardna verzija nudi odlične performanse, najbolje u klasi kojoj pripada.

Brojni ljubitelji su se nadali takvoj verziji na tržištu i konkurenciji modelima poput Porsche Caymana i Alpine A110. U nastavku intervjua, Hogeveen je izjavio da će nova generacija sportskog automobila biti predstavljena na jesen, a u prodaju bi trebala stići za otprilike godinu dana.

Nažalost, Hogeveen nije želio govoriti o detaljima buduće generacije Alfa Romeo 4C. Usprkos ranijim informacijama iz SAD-a, verzija s ručnim mjenjačem neće se proizvoditi. Nove glasine o budućem 4C pojavljivat će se postepeno tijekom sljedećih mjeseci. Pratite nas i dalje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.