Predstavljen Stelvio Veloce Ti

U sklopu osvježene linije MY21, danas je predstavljen Stelvio Veloce Ti, dok ćemo ostatak linije morati pričekati do siječnja.

Za MY21 će Alfa Romeo po prvi puta predstaviti Veloce Ti izvedbu. Uz široku ponudu opreme i najmoderniju tehnologiju, njegov izgled podsjeća na dinamičnost i performanse Quadrifoglio top modela.

Kratica Ti, za Turismo Internazionale, uvijek je označavala modele s tipično talijanskom elegancijom, dok Veloce predstavlja brzinu i najbolje performanse. Kad se to dvoje spoji, dobijete sportski karakter Veloce s još više stila.

Stelvio Veloce Ti donosi novi branik sa specifičnim difuzorom, plastike u boji automobila i nove 21″ naplatke tamne boje, koji će biti dostupni i u drugim paketima opreme. Unutrašnjost je više Quadrifoglio – aluminijske ručice, sportska sjedala od kože i alcantare, crna obloga krova i dodaci od karbonskih vlakana. Tamni tonovi su i u okvirima prozora, zatamnjenim staklima i vanjskim oznakama.

Motor je poznati 2.0 turbobenzinac s 280ks i AT8 automatskim mjenjačem s 8 stupnjeva i Q4 pogonom na sve kotače. Sva četiri cilindra su u potpunosti napravljena od aluminija uz kardan ud karbonskih vlakana.

Nova linija MY21

Uz Stelvio Veloce Ti, MY21 će uključiti obnovljenu ponudu Giulie i Stelvia sa Euro 6d-final motorima, kao i čitavi niz Alfa Romeo Connect usluga. Neke od njih su:

  • My Assistant nudi SOS poziv, pa u slučaju nesreće ili sudara, putnici mogu poslati poziv u pomoć pozivnom centru uz slanje pozicije i identifikacije vozila
  • My Remote omogućava daljinsko upravljanje funkcijama vozila (otvarnja/zatvaranje vrata ili bljeskanje svjetala) putem pametnog telefona, komunicira sa Amazon Alexom i Google Home asistentima, prikazuje lokaciju vozila, kontrolira određene parametre i šalje notifikacije
  • My Car prati “zdravlje” vozila čitavo vrijeme
  • My Navigation omogućava korisniku da pretražuje destinacije i POI, kao i upozorenja o prometu i kamerama u realnom vremenu, dok Send&Go funkcija omogućava slanje destinacije sa mobilnog uređaja ili web stranice automobilu
  • My Theft Assistance obavještava korisnika ako je pokušana krađa

Svi detalji oko MY21 linije, kao i cijene bit će objavljeni u siječnju 2021. godine.

Pogledajte galeriju:

Foto: Alfa Romeo

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.