Predstavljen je Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska

Na kraju izuzetno uspješnog Alfa Romeo Winter Toura u Gorskom kotaru, u Delnicama je predstavljen Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska.

Vikend 9. i 10. prosinca obilježen je nevjerojatnom atmosferom, divnim ljudima i prirodom koja ostavlja bez daha. Nakon subotnjeg druženja i večere u hotelu Risnjak (čijem osoblju zahvaljujemo na iskazanom strpljenju i susretljivosti, nije lako izaći na kraj s punim hotelom alfista, op. a.), te vesele kasnovečernje atmosfere na otvorenom uz kuhano vino u zasnježenim Delnicama, slijedilo je smrznuto jutro na -12ºC. No, ta niska temperatura nije predstavljala nikakav problem, čak ni za brojne dizelske Alfe na parkingu ispred hotela i Lidla (kojem posebno zahvaljujemo na ustupanju parkirnih mjesta). Jedna pregorena žarulja i jedno paljenje na kablove jedina su lako premostiva prepreka koja nas je zatekla. Žarulju je na kraju mijenjalo desetak ljudi, što nije niti čudo, s obzirom da su alfisti u svakom trenutku spremni pomoći.

Nakon okupljanja ispred hotela, kolona je krenula na Alfa Romeo Winter Tour u 10:30h. Predivnim i idiličnim okruženjem nastavili smo prema prvoj postaji – Mrkoplju. Tamo smo imali prilike razgledati novouređenu povijesnu i etno zbirku, te zahvaljujemo i ovim putem TZ Mrkopalj na rijetko viđenoj susretljivosti i entuzijazmu. Sljedeća postaja bio je dvorac Stara Sušica, gdje smo stali na fotografiranje i druženje.

Vožnja je tekla bez ikakvih izgreda, kulturno, kako i priliči alfistima. Mjesto za okrijepu i odmor bio je predivni Kamačnik kod Vrbovskog. Snijeg, zima i zvuk slapova stvorili su posebnu atmosferu, a imali smo prilike probati odličnu štrudlu od borovnice. Vraćamo se sigurno po još.

Nakon Kamačnika i Vrbovskog, zadnja etapa Alfa Romeo Winter Toura bila je povratak u Delnice preko Skrada odličnom cestom kroz snježne pejzaže. Vrijeme nas je stvarno poslužilo. Bilo je savršeno, što smo najmanje očekivali nakon zadnjih nekoliko dana i velikih kiša/snijegova. Sunce i plavo nebo spajali su se s krošnjama drveća punim snijega i kolonom najljepših automobila na svijetu.

Ne bojimo se reći da je ovo najmnogobrojnija zimska Alfa Romeo kolona u Hrvatskoj – bilo je preko 50 automobila, što je obzirom na zimske uvjete stvarno respektabilna brojka.

Posjetitelji su nakon toura dupkom ispunili konferencijsku dvoranu hotela Risnjak gdje je, uz kratak osvrt na prošla događanja, predstavljen novoosnovani Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska – Cuore Sportivo HR. Slijedila je nagradna igra s vrijednim nagradama koje su omogućili naši dragi partneri: Optika Stepinac, Bertol Automobili, Forea OCD i MR Performance. Glavnu nagradu, MR Performance CSHR Edizione Limitata volan osvojio je Vjekoslav Brgles kojemu čestitamo na osvojenoj nagradi!

Vodstvo i osnivači

Vodstvo kluba čini 10 članova. To su: predsjednik, dva dopredsjednika, tajnik, član Izvršnog odbora, četiri člana Nadzornog odbora i likvidator.

Osnivači i vodstvo kluba su:

Nikola Podkrajac, predsjednik
Anton Golik, dopredsjednik
Matija Kovačić, dopredsjednik
Aleksandra Bilušić, tajnik
Dominik Penezić, član Izvršnog odbora
Domagoj Jurčić, predsjednik Nadzornog odbora
Šime Škarić, član Nadzornog odbora
Matija Lovrec, član Nadzornog odbora
Matea Kovačić, član Nadzornog odbora
Tomislav Stipčić, likvidator

Kako se učlaniti u klub?

Godišnja članarina iznosi 150,00kn.

Pristupnicu koju možete sami otisnuti i poslati preuzmite ovdje, Statut pročitajte ovdje, a više o pogodnostima za buduće članove objavit ćemo uskoro. Stranica s uputama nalazi se ovdje.

Ispunjenu i potpisanu pristupnicu zajedno s potvrdom o uplati članarine možete poslati poštom na adresu:

Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska
Antuna Bauera 18
10000 Zagreb

Alternativna opcija je slanje skenirane ili fotografirane potpisane pristupnice e-mailom na: clanstvo@cuoresportivo.hr

Uplatu članarine možete izvršiti na žiro-račun kluba: HR1824020061100851249

I za kraj pogledajte galeriju za tračak ugođaja iz Gorskog kotara sa Alfa Romeo Winter Toura 2017. Vidimo se uskoro!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.