Odgoda brine radnike u tvornici Cassino

Udruga radnika u metalurgiji grada Cassina želi znati razloge za navodno odgađanje proizvodnje budućeg modela Alfa Romeo Giulia.

Navodno odgađanje proizvodnje Alfa Romeo Giulie zabrinulo je sve obožavatelje marke, ali i sindikat koji predstavlja radnike tvornice Cassino gdje će se buduća limuzina proizvoditi. Govori se o odgodi od šest mjeseci, a sportska verzija Quadrifoglio, koja je prva trebala u proizvodnju i pojaviti se već početkom 2016. godine, doći će tek sredinom sljedeće godine. Što se tiče standardne verzije, neće se pojaviti do kraja 2016. godine. Predstavnici udruge radnika u metalurgiji žele znati razoge za odgađanje i da li su uopće istinite glasine koje kruže svijetom automobila posljednjih dana.

Udruga je zatražila sastanak s čelnicima Fiata

Donato Gatti, tajnik udruge, zatražio je sastanak sa čelnicima Fiat Chrysler Automobiles sa željom da se izjasne o konkretnim razlozima za odgađanje proizvodnje. Žele znati da li su to problemi sa dobavljačima, tehnički problemi ili nešto drugo. Špekulira se da bi razlog mogao biti problem krize kineskog tržišta automobila, koji bi mogao uzdrmati planove povijesnog proizvođača automobila.

Očekuje se nova generacija Giuliette?

Kriza u Kini mogla bi, naravno, prolongirati dolazak prvog SUV-a u povijesti marke, koji bi se mogao pojaviti tek 2017. godine. Nadalje, činjenica da će fokus biti na Europi, mogla bi požuriti i dolazak nove generacije Giuliette, kao što smo već ranije pisali. Bit će dostupna u dvije varijante – limuzinskoj i kompaktnoj. Potonja će biti direktan nasljednik trenutnog modela.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.