Mopar dodaci za novu Alfa Romeo Giuliettu

Stižu i ekskluzivni Mopar dodaci za novu Alfa Romeo Giuliettu, kao i čitava linija odjeće i pribora za ljubitelje.

Nakon dugog očekivanja, Alfa Romeo je konačno predstavio novu Giuliettu, redizajn talijanskog kompakta koji će se na tražištu pojaviti tijekom ožujka, odmah nakon službenog predstavljanja u Ženevi sljedeći tjedan. Kao podršku komercijalnom lansiranju nove Giuliette (prvi dani otvorenih vrata su zakazani za 12. i 13. ožujak) pobrinuo se Mopar i predstavio novu kolekciju posvećenu Alfa Romeo brendu uz dodatke za Giuliettu.

Alfa-Romeo-Giulietta-Mopar

Model na slici je Giulietta Super 2.0 JTDM 150KS u Bianco Alfa boji te ima nekoliko ekskluzivnih Mopar dodataka – veći nastavak ispušne cijevi, gornje i donje pragove, retrovizore i stražnji spojler od ugljičnih vlakana, aluminijske dodatake na pragovima i ručicu mjenjača od ugljičnih vlakana. Tu je posebni kit sjenila za sunce.

Tijeom predstavljanja nove Alfa Romeo Giuliette, Mopar je otkrio i neke druge dodatke i novu Alfa Romeo kolekciju koja prati grafičku evoluciju marke. Tu novčanici i privjesci, unisex torba od tehničkog materijala kože i brušenog metala i široka ponuda odjeće što uključuje softshell vjetrootpornu i vodootpornu jaknu.

Kao što smo spomenuli, redizajnirana Giulietta će nakon predstavljanja biti spremna za prodaju sredinom ožujka. Pratite nas tijekom sljedećih nekoliko dana za sve ovosti o ovom kompaktu.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.