Magneti Marelli tehnologija u Giuliji

Sergio Marchionne i ekipa žele da ovaj sjajni talijanski automobil bude apsolutno “Made in Italy”. Dakle, sve što će biti u i na Giuliji bit će proizvedeno u Italiji i to je odlično. Jedna od tvrtki koja je najviše upletena u razvoj je Magneti Marelli. Tvrtka iz Sulmone nudi svoju tehnologiju da bi novi sedan bio besprijekoran u svim točkama.

Chassis Domain Control

Najveći doprinos Magneti Marelli je zasigurno elektronički sustav. Točnije, CDC (Chassis Domain Control) što je zapravo mozak automobila. Zahvaljujući tom sustavu, Giulia će biti maksimalno optimizirana, od performansi do upravljanja. Ova tehnologija je idealan alat za dinamičko prilagođavanje automobila u realnom vremenu, prema potrebi. Takav sustav garantira najbolje upravljanje u kritičnim situacijama.

Infotainment sustav također u znaku Magnetti Marelli

Magneti Marelli također licencira tehnologiju infotainment sustava Connect 3D Nav koji garantira istinske visoke performanse, omogućavajući niz funkcija i značajki koji će ovaj sustav činiti jedinstvenim i osigurava maksimalnu udobnost vozaču i putnicima u automobilu. U konačnici trebamo spomenuti i Active Damping Control sustav koji osigurava naprednu pomoć vozaču pri upravljanju, kočenju i postavkama ovjesa.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.