Giulietta MY2016 imat će novi scudetto i znak

Alfa Romeo Giulietta MY2016 bit će predstavljena zaposlenicima 24. veljače, ali se očekuje i još jedan event u Areseu.

Giulietta MY2016 je spremna i bit će predstavljena na eventu zatvorenom za javnost u Mirafioriu 24. veljače, gdje će zaposlenici imati priliku prvi vidjeti novu Giuliettu. Prije nekoliko sati je na stranici Alfa Romeo Project 952 objavljena fotografija novog scudetta koji će krasiti redizajnirani kompakt.

giulietta-my2016-1

Početna cijena Giuliette MY2016 u Italiji bit će 22,000€ za Progression model sa 1.4 turbobenzincem sa 120KS. Jeftiniji dizel bit će 1.6 JTDM sa 120KS. Bit će dostupan i Q2 diferencijal, DNA prekidač, Uconnect Live 5″, Start&Stop i još ponešto. Automatska klima, 16″ naplatci, bi-xenon svjetla sa AFS-om, pedale s aluminijskim odmorištem i Uconnect infotainment RadioNav DAB sustav sa 9 BOSE zvučnika također će biti dostupni.

Bit će još opcija – kao što je Giulietta Super – uključivat će fotokromatski retrovizor, 17″ naplatke, tempomat i novi krovni spojler. Na kraju – no ne i najmanje bitno – verzija Veloce – koja će zamijeniti Quadrifoglio Verde. Motor je isti 1.75 turbobenzinac sa 240KS.

Još nije jasno kada će Giulietta MY2016 biti u Alfa Romeo salonima, a prije toga bit će javnosti predstavljena na salonu u Ženevi. No, to nije sve. Na Facebook grupi Giulietta Owners Club objavljeno je da je u planu još jedan event u Areseu. Ne zna se da li će event biti samo za goste ili ne, ali 24. veljače u 21h, paralelno s prezentacijom u Mirafiori, održat će se party za Giuliettu MY2016 sa DJ setom Skin iz Skunk Anansie. Party će se održati u Alfa Romeo muzeju.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.