Giulietta BTCC krenula s testiranjem na stazi

Alfa Romeo Giulietta BTCC službeno je debitirala na stazi i obavila prvo testiranje.

Alfa Romeo Giulietta BTCC momčadi HMS Racing službeno je po prvi puta izašla na stazu Donington Park. Vozač ovog trkaćeg automobila iz game Alfa Romea je Rob Austin, a natjecat će se u nadolazećoj sezoni British Touring Car Championship natjecanja u Velikoj Britaniji.

Nažalost, jutarnje testiranje je prekinuto zbog problema s automobilom koji je bio primoran vratiti se u box. Ipak, mehaničari su uspješno popravili Giuliettu BTCC na vrijeme za popodnevno testiranje. Vozač je rekao da je vrlo zadovoljan kako se automobil ponašao na prvom testu.

Vozač HMS Racing momčadi rekao je da je napravljeno mnogo krugova i nekoliko poboljšanja tijekom prvog dana slobodnog treninga. Rob Austin je također dodao da je automobil ispunio njegaova očekivanja i da zasluge za to idu mehaničarima koji su razvili Giuliettu BTCC za natjecanje na britanskom prvenstvu.

Prije povratka na stazu za dva tjedna, Giulietta BTCC vratit će se u radionicu za daljnja pobošljanja. Simon Belcher, šef HMS Racing momčadi rekao je da je to bio vrlo važan dan za momčad ali i dosta stresan.

Momčad je mnogo uložila u razvoj najboljega BTCC automobila. Unatoč problemima, Alfa Romeo Giulietta je testiranje uspješno završila uz odlične rezultate.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.