Giulia Quadrifoglio Verde na Monzi

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde (dugog li imena, op. a.) pojavit će se ovaj vikend na Monzi i to na egzibicijskom događaju u organizaciji marke prilikom talijanske Grand Prix utrke Formule 1. Tom prilikom obilježit će se 90. godišnjica osvajanja prvog svjetskog prvenstva (6. rujna, 1925. godine) na legendarnoj Monzi sa Brilli-Perijem za volanom i  prijeđenih 800km s prosječnom brzinom od 150km/h.

Za tu priliku, Alfa Romeo će ponovo javnosti prikazati Giuliu Quadrifoglio Verde. Nešto malo više od tjedan dana ostalo je do premijere “obične” Giulie na frankfurtskom salonu, ali i ponovnog izlaganja super-sportskog sedana sa 3.0 turbo motorom i 510KS. Za tu priliku će Alfa Romeo možda prikazati nove boje za Giuliu QV, uz već viđenu crvenu i bijelu.

fbfpi_21afae17bda77d1e577ddcc404bfb0a0

Na izložbu koja će biti održana u krugu Monze, Alfa Romeo će izložiti sve trenutne modele. Uz Giuliu QV tu će biti i Giulietta Sprint Speciale (evolucija verzije Sprint koja će debitirati na talijanskom tržištu u sljedećih nekoliko dana), MiTo Racer, 4C i 4C Spider. Utrka Formule 1 na Monzi ove godine privlači više interesa i zbog prisutnosti Alfe Romeo, nove Giulie QV i čitave game marke.

Više novosti o javnim pojavljivanjima Giulie Quadrifoglio Verde pojavit će se sljedećih dana. Također čekamo i premijeru čitave ponude u drugoj polovici rujna. Ostanite i dalje s nama.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.