Konfiguriraj svoju Alfa Romeo Giuliu Quadrifoglio

Alfa Romeo USA je pripremio odličan online konfigurator, pa si možemo već sada dočarati kako bi izgledala Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio iz naših snova.

Nakon predstavljanja u Los Angelesu, što je bilo prvo pojavljivanje u američkoj javnosti, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nastavlja biti top tema svjetskih medija, pa tako i kod nas. Ono što je novost je da na je stranicama Alfa Romeo USA dostupan je konfigurator nove Giulie Quadrifoglio koji korisnicima omogućava prilagođavanje eksterijera i interijera po vlastitoj želji, pa možete vidjeti kako izgledaju sve kombinacije boja dok pripremate sredstva za kupnju. Konfigurator američke verzije Giulie Quadrifoglio dostupan je na ovom linku.

U Americi i Europi će Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio biti dostupna u sedam boja, a sve su vrlo zanimljive. Počinje sa tradicionalnom Rosso Alfa, pa Rosso Competizione, Bianco Trofeo, Grigio Vesuvio, Blu Montecarlo, Nero Vulcano i Argento Silverstone. U prijevodu – crvena, crvena perla (prvi put viđena na Alfa Romeo 8C), bijela, siva, plava, crna i srebrna. Posebnost je mogućnost biranja boja kočionih čeljusti i izbor između četiri modela naplataka. Svaki alfist može, pomoću konfiguratora, složiti Giuliu iz svojih snova. Također možete vidjeti sve kombinacije unutrašnjosti, a izbor je između pet različitih.

Quadrifoglio

Podsjetimo još jednom da će Giulia biti, u svim svojim oblicima, službeno predstavljena na Geneva Motor Show u ožujku 2016. godine. Za sada nam je poznat jedini službeno potvrđeni motor, 2.0 turbobenzinac sa 280KS. Sljedeća godina je Giulijina godina, bez dvojbe. Na europskom tržištu će se pojaviti u prvoj polovici godine, a u SAD-u u drugoj. Više informacija očekujemo uskoro. Pratite nas i dalje!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.