Giulia Quadrifoglio u Beču

Još je samo danas nevjerojatna Giulia Quadrifoglio u Beču je izložena na Vienna Autoshow sajmu automobila.

Od 14. do 17. siječnja se Alfa Romeo vratio u europskom javnom izlaganju i to na bečkom sajmu automobila. Glavna zvijezda je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, automobil koji predstavlja prvi korak prema revitalizaciji marke.

Austrijski sajam je jedna od posljednjih promotivnih etapa talijanske limuzine. Giulia Quadrifoglio je, nakon premijere u Areseu prošlog lipnja, bila izložena u Monzi (tijekom Formula 1 Grand Prix), u Frankfurtu, Zurichu, Dubaiu, Los Angelesu i u Detroitu. Kao što je poznato, čitava ponuda Giulie bit će predstavljena javnosti početkom ožujka, na Geneva Motor Show. Tijekom švicarskog sajma, Alfa Romeo će predstaviti ponudu motora, cijene i sve dostupne verzije. Trenutno je, uz 2.9 V6 Ferrari motor iz Giulie Quadrifoglio, poznat još jedino 2.0 turbobenzinac maksimalne snage 280KS.

Giulia Quadrifoglio u Beču

Ovogodišnje izdanje Vienna Autoshow bio je odlična prilika za one koji nisu uspjeli vidjeti Giuliu Quadrifoglio izbliza, netom prije puštanja u prodaju. Nova sportska limuzina ulazi u fazu prodaje na proljeće – s ekskluzivnom Launch Edition cijene oko 90,000€. Više informacija o doasku na tržište i dostupnim oblicima doznat ćemo u nadolazećim danima. Proizvodnja Giulie započet će u tvornici Cassino u ožujku. Pratite nas i dalje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.