Giulia i Abarth 595 osvojili su titulu Best Car 2017

Slavna berlina D-segmenta i Abarth 595 osvojili su čitatelje poznatog njemačkog časopisa Auto, Motor und Sport i uzeli titule “Best Car 2017”.

Još je to jedna u nizu nagrada za Alfa Romeo Giuliu, ovaj put za najbolju uvoznu limuzinu u klasi. Bilo je to 41. izdanje natjecanja i Giulia je dobila 25,4% glasova. No, nije samo D-segment Alfe dobro prošao. Giulietta je završila na drugom mjestu u klasi kompaktnih uvoznih automobila, a MiTo na trećem mjestu u svojem segmentu, također uvoznih automobila.

Alfa Romeo Giulia
Čitatelji Auto, Motor und Sport nagradili su Giuliu i Abarth 595

Čini se da čitatelji slavnog njemačkog časopisa prilično cijene Alfa Romeo automobile, usprkos brojnim pretpostavkama da Nijemci preferiraju isključivo vlastito. Između ostalog moramo napomenuti da su čitatelji Auto, Motor und Sport izabrali Abarth 595 za najbolji automobil u klasi. Automobil proizvođača sa znakom škorpiona odnio je tutulu “Best Car 2017” u mini-car kategoriji sa 34% ukupnih glasova. Na drugom mjestu je Fiat 500. Spomenuti izbor vrlo je poznat u Njemačkoj i općenito u svijetu autombila, te uključuje čitatelje 21 časopisa u 17 različitih zemalja.

Abarth 595

U izboru je sudjelovalo 378 automobila u 11 kategorija, a ukupni broj glasova bio je 123,719. Alfredo Altavilla, šef EMEA odjela FCA grupe nije skrivao zadovoljstvo prilikom preuzimanja nagrade u Stuttgartu gdje je sjedište časopisa.

Želimo im još mnogo nagrada.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.