FOTO: Alfa Romeo Giulia stigla je u New York

Alfa Romeo Giulia stigla je u New York gdje je premijerno izložena na ovogodišnjem izdanju jednog od najvažnijih salona automobila u SAD-u.

Trenutno je Alfa Romeo Giulia jedna od glavnih zvijezda New York Auto Show 2016, jednom od najvažnijih sajmova automobila na američkom tržištu, koji je Alfa Romeo odabrao kao mjesto premijere nove limuzine. U čast debija Giulie preko oceana, Alfa Romeo USA objavio je seriju službenih fotografija sa štanda na sajmu i same Giulie, jednog od najisčekivanijeg i najcjenjenijeg automobila na sajmu.

giulia-new-york-1

Od prije nekoliko dana je poznato da će nova Alfa Romeo Giulia na tržište Sjeverne Amerike dolaziti u dvije varijante – Giulia i Giulia Ti. Obje verzije imat će isti motor, 2.0 turbobenzinac sa 280KS, pogonom na stražnje kotače i Alfa Q4 pogonom na sve kotače, koji je trenutno ekskluzivno u ponudi za američko tržište, a u Europi vjerojatno stiže uz već spomenuti motoro kasnije ove godine te uz 2.2 turbodizelaš sa 210KS. Giulia USA ima makimalnu brzinu 240km/h i sprint do stotke za 5.5 sekundi.

giulia-new-york-3

Alfa Romeo Giulia USA stiže na tržište kao model za 2017. tijekom druge polovice ove godine. U ponudi je široka paleta boja: Alfa Rosso, Rosso Competizione, Blu Monte Carlo, Grigio Silverstone, Bianco Trofeo, Grigio Vesuvio, Nero Vulcano, Grigio Stromboli, Grigio Lipari, Imola Titanio, Bianco, Nero i Rosso Monza. Ako vas zanima više pojedinosti o Giuliji USA pogledajte službene Alfa Romeo USA stranice. U ovom trenutku cijene za američko tržište još nisu otkrivene.

giulia-new-york-7

Pratite nas sljedećih dana za još novosti o Giuliji. Limuzina kreće s narudžbama u Italiji 15. travnja, a u Europi će u startu biti dostupna u verziji Quadrifoglio, sa 2.0 turbobenzincem sa 200KS i 2.2 turbodizelašima sa 150KS i 180KS. Službene cijene još nisu objavljene. Vrlo je vjerojatno da ćemo cijene saznati nekoliko sati prije dolaska u talijanske salone.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.