Audi za sada ne strahuje od Giulie

Javno predstavljanje Alfe Giulie Quadrifoglio Verde u Frankfurtu nedvojbeno je privuklo pozornost mnogih fanova automobila iz cijelog svijeta i zasjenilo nekoliko inovacija ostalih proizvođača. Dizajn Giulie je jedna od najvrućijih tema u svijetu automobila, a mogući konkurenti pomno prate daljnji razvoj.

Tijekom Frankfurt Motor Showa, čelnik prodaje i marketinga te član uprave Audija, Luca De Meo, o potencijalu nove Giulie je rekao “Mnogo ovisi o raznolikosti koju će imati. Quadrifoglio model je svakako za usku grupu kupaca. Mi prodajemo 80,000 primjeraka od S4 do R8”. De Meo ne vjeruje u potencijal Giulie u Njemačkoj, tržištu gdje dominiraju domaći proizvođači te tvrdi kako “njemački kupci ne skaču odmah na prve vijesti”.

Povrh izjava jednog od vodećih ljudi Audija stoje dvije nepobitne realnosti. U ovom trenutku, dok čekamo čitavu gamu Giulie, nije moguće realno predvidjeti reakciju koju će nova Giulia izazvati u Europi. Od Quadrifoglio verzije se ne očekuju visoki prodajni rezultati, za to su ipak najbitniji automobili iz Ženeve 2016. S druge strane, tehnički dio Giulie Quadrifoglio i nevjerojatno vrijeme ostvareno na Nurburgringu te sportski i elegantan dizajn zaigurno će izazvati brojne brige raznim proizvođačima premium segmenta koji bi za nekoliko mjeseci mogli početi ostvarivati negativne prodajne rezultate.

Više novosti o Giuliji će se sigurno pojaviti u sljedećim danima. Alfa Romeo bi mogla otkriti i neke detalje prije predstavljanja čitave game Giulie u Ženevi 2016. Pratite nas i dalje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.