Američki novinari primjećuju rast Alfa Romea u SAD-u

Alfa Romeo raste sve više i više u SAD-u, a to su primijetili i američki novinari.

Vidjeli smo da je Alfa Romeo povećao svoju prisutnost na američkom tržištu s prodajnim rezultatima koji rastu sve više i više. Rast marke iz Fiat Chrysler Automobiles koncerna primijetili su i američki novinari, te objavili niz vrlo zanimljivih članaka o tome.

S dolaskom bitnih modela, kao što su Giulia i Stelvio, američki ljubitelji posvetili su veliku pažnju milanskom proizvođaču. Bloomberg, jedna od najpoznatijih američkih novinskih agencija u posljednjih nekoliko dana objavlja članak pod nazivom Alfa Romeo se kladi na Ameriku i pobjeđuje.

U članku je detaljna analiza trenutne situacije u Alfa Romeu čije prodajne brojke rastu na američkom tržištu zahvaljujući novim modelima. Po prvi puta u svojoj povijesti, Alfa Romeo prodao je više od 12000 automobila tijekom jedne godine na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Čelnici marke vjeruju da će 2018. donijeti još veći rast prodaje i doseći brojku od 20000 prodanih automobila. Bloomberg tvrdi da razlog uspjeha Alfa Romea leži u čvrstoj tehničkoj podlozi i visokim performansama motora. Ako Alfa Romeo nastavi ovim putem, uspjeh na najzahtjevnijem svjetskom tržištu je zajamčen.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.