Alfa Romeo sudjeluje na Chicago Auto Show 2017

Alfa Romeo je izložio čitavu svoju američku gamu na Chicago Auto Show 2017, jednim od najvažnijih sajmova automobila u SAD-u.

Na izložbenom mjestu Alfa Romea na čikaškom sajmu, zvijezda je novi Stelvio koji uskoro stiže na sjevernoameričko tržište, kao i ono europsko. Stelvio smo vidjeli u posebnom First Edition izdanju, a svi oblici i verzije čekat će nas u Ženevi sljedeći mjesec. U prvom redu sajma u Chicagu je i Alfa Romeo Giulia, posebno u Quadrifoglio izdanju – simbol marke, kao i neizbježni Alfa Romeo 4C i 4C Spider koje marka već neko vrijeme prodaje u SAD-u i izlaže na svim sajmovima.

Alfa Romeo na Chicago Auto Show 2017

Baš je Alfa Romeo nakon ta dva 4C na prekooceansko tržište dovela i Giuliu. Sportska limuzina na tamošnjem tržištu dostupna je u nekoliko izvedbi – Giulia, Giulia Ti (obje sa 2.0 turbobenzincem sa 280 KS) i Quadrifoglio. Tijekom proljeća će na tržište stići dugoočekivani prvi SUV Stelvio, čiji je zadatak povećanje prodaje i približavanje marke američkim kupcima koji najviše preferiraju takav tip automobila.

Alfa Romeo ima vrlo ambiciozne planove za Sjevernu Ameriku. Talijanski proizvođač planira dostići 150,000 prodanih automobila godišnje tijekom sljedećih nekoliko godina, a za takvo što uspjeh Giulie i Stelvio je imperativ. Događanja poput Chicago Auto Show korisna su za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca novih Alfa Romeo modela prije kompletiranja potupune distributivne i servisne mreže na teritoriju Sjeverne Amerike.

Nakon Chicago Auto Show još je nekoliko događanja na kojima marka sudjeluje. Marka će izlagati i na Pittsburg International Auto Show, na Cleveland Auto Show i Greater Milwaukee Auto Show. Tu je i US Kansas City Auto Show, Amelia Island Concours d’Elegance te sajmovi u Minneapolisu i Atlanti. Za razliku od nekada, Alfa Romeo neće preskakati sajmove u SAD-u. Svaka prilika je dobra za predstavljanje Giulie i Stelvia američkim ljubiteljima automobila i korak dalje prema ostvarivanju zadanih ciljeva i osvajanju tržišta.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.