Alfa Romeo se vraća i u talijansku policiju

Nedavne glasine su ipak točne. Alfa Romeo se vraća u talijansku policiju i carabiniere. Ali, i u još neke državne službe.

O povratku Alfa Romea se pričalo još nedavno, no samo za carabiniere. Portal soloaroma.it objavio je priču o novim automobilima za snage reda. Isti portal citira Consip, tvrtku koja pripada talijanskom Ministarstvu financija, a odgovorna je za sve kupovine koje vrši Vlada – planira se akvizicija 1500 novih Alfa Romeo Giulietta.

Velika vijest za talijanskog proizvođača, nakon sklapanja ugovora s Volkswagen grupom te 206 novih automobila za carabiniere i policiju. Novi automobili nisu samo za policiju i carabiniere, nego i za financijsku policiju i ostale snage reda.

Alfa Romeo se vraća u talijansku policiju

Novi Alfa Romeo automobili koji će biti naručeni, “asistirat” će mnogim Seat Leonima već u funkciji. Alfa Romeo Giulietta talijanskim redarstvenim snagama bit će dostupna u dvije verzije – kao tip A sa 1.6 Multijet dizelskim motorom sa 120KS i pregradnim zidom te tip B sa 2.0 Multijet dizelskim motorom sa 150KS i fiksim pregradnim zidom.

Foto: FiammeBlu.org

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.