Alfa Romeo Sauber: Što Peter Sauber misli o suradnji s Alfa Romeom

Peter Sauber govori o Alfa Romeo Sauber i dogovoru između švicarske momčadi i Alfa Romea.

U švicarskim novinama Neuer Zuricher Zeitung, Peter Sauber, osnivač poznate F1 momčadi Sauber, dao je nekoliko zanimljivih izjava o partnerstvu njegove momčadi i Alfa Romea. Gospodin Sauber je otkrio da je to stvarno bitna suradnja za njegovu momčad i može se smatrati pravom srećom.

Peter Sauber je objasnio da će to za sada biti samo pokroviteljstvo i da čeka sljedeći korak Sergia Marchionnea, koji bi mogao definitivno vratiti Alfa Romeo u Formulu 1. Zahvaljujući ovom partnerstvu s Alfa Romeom, Peter Sauber smatra da bi se njegova F1 momčad mogla izvući nakon godine za zaborav.

Glavni cilj nove sezone je doći barem na polovicu tablice. Švicarski biznismen je prije dvije godine napustio svoju tvrtku i ne žali za tim potezom niti malo. Ustvari, bivši predsjednik Saubera ponosan je na dostignuća koja su omogućila da njegova momčad ostane u F1 dobrih 25 godina.

Švicarska ekipa je četvrta najstarija momčad u F1 nakon Ferrarija, McLarena i Williamsa. Nadamo se da će uz pomoć Alfa Romea ostvariti dobre rezultate i odličnu sezonu.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.