Alfa Romeo Sauber: Službeni izgled novog bolida

Vozači Alfa Romeo Sauber momčadi za sezonu 2018. bit će Charles Leclerc i Marcus Ericsson.

Ono što vidite na slikama je službeni izgled bolida nove momčadi Alfa Romeo Sauber za sezonu 2018. Izgled je predstavljen tijekom konferencije za tisak u Alfa Romeo muzeju u Areseu. Još uvijek je koncept (uzevši u obzir da su bolidi još u razvoju), ali imamo jasnu sliku o budućem izgledu kad izađu na stazu. Bolid će krasiti Alfa Romeo znak na nekoliko pozicija i dvije glavne boje – crvena i bijela.

Sergio Marchionne, šef FCA grupe, potvrdio je vozače nove Alfa Romeo Sauber momčadi za sezonu 2018. To su prvak Formule 2, Charles Leclerc i Marcus Ericsson. Dva su to mlada i perspektivna vozača koji će imati priliku predstaviti Alfa Romeo Sauber u najboljem svjetlu. Momčad će koristiti Ferrarijeve motore 2018.

Marchionne je o povratku Alfa Romea u Formulu 1 izjavio sljedeće: “Od trenutka kad smo se posvetili osmišljanju novog Alfa Romea, bili smo uvjereni da će se vratiti svijetu natjecanja,  a Formula 1 je prirodna referenca marke. Dajemo Alfa Romeu ono što zaslužuje, a to je najnovija tehnologija i naglašavanje timskih vrijednosti. To su elementi koji čine Alfa Romeo.”

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.