Alfa Romeo Sauber: Garage Italia novi je sponzor F1 momčadi

Garage Italia, tvrtka u vlasništvu Lapa Elkanna, novi je sponzor talijansko-švicarske momčadi Formule 1.

Garage Italia je tvrtka u vlasništvu Lapa Ekanna i specijalizirana je za prerade automobila, brodova i luksuznog namještaja. Naime, objavili su da su dogovorili suradnju sa novom ekipom Formule 1 ove sezone – Alfa Romeo Sauber.

Uz tehničku i komercijalnu suradnju sa Alfa Romeom, Sauber se nada da će dolazak novih sponzora pomoći u savladavanju ekonomskih problema proizašlih u posljednjih nekoliko mjeseci. Frederic Vasseur, šef talijansko-švicarske momčadi pozitivno gleda na sve i vrlo je optimističan oko novog partnerstva sa Garage Italia.

Šef momčadi je posebno sretan što može surađivati s inovativnom tvrtkom popu Lapo Elkannove i smatra da će sigurno biti izvor inspiracije Marcusu Ericssonu i Charlesu Leclercu, vozačima bolida C37 Alfa Romeo Sauber F1 momčadi.

Lapo Elkann, predsjednik i osnivač Garage Italia vjeruje da davanje mogućnosti mladim vozačima, poput njih, da demonstriraju svoje vozačko umijeće u jednom velikom i važnom natjecanju. Elkann također kaže da je vrlo ponosan i sretan što može surađivati sa povijesnom markom Alfa Romeo. Ukratko, pozitivan je oko početka ove nove suradnje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.