Alfa Romeo Sauber F1: Službeno predstavljen novi bolid C37

Alfa Romeo Sauber F1 momčad predstavila je svoj novi bolid C37 za novu sezonu Formule 1.

Nova momčad Alfa Romeo Sauber F1 predstavila je bolid naziva C37 kojime će se natjecati u sezoni Formule 1 2018. koja počinje sljedežći mjesec. Marcus Ericsson i Charles Leclerc su vozači, kao što je već poznato. Slike novoga bolida možete pogledati u našoj galeriji na dnu stranice.

Službene su slike objavljene danas potvrđuju viđeno na konceptu prošle godine, predstavljenom odmah nakon najave partnerstva između Alfa Romea i Saubera i stvaranja Alfa Romeo Sauber F1 momčadi. Bolid je bijele i crvene boje sa Alfa Romeo znakom na raznim dijelovima karoserije. Tu je nezaobilazna djetelina – Quadrifoglio, simbol najsportskijih izvedbi Alfa Romeo automobila.

Frederic Vasseur, šef momčadi, izjavio je sljedeće tijekom prezentacije novoga bolida Alfa Romeo Sauber C37 o ciljevima momčadi za novu sezonu: “Naš cilj za 2018. je jasan: želimo smanjiti prazninu između ostalih momčadi i poboljšati naš učinak tijekom sezone. Uložili smo mnogo truda i energije u razvoj C37. Želio bih zahvaliti našim partnerima i fanovima za trajnu podršku. Povratak Alfa Romea u Formulu 1 predstavlja novu ključnu točku u povijesti momčadi i vrlo sam ponosan da nas je takva povijesno važna marka odabrala za svoj povratak u F1. Nestrpljivo očekujemo početak sezone 2018. sa Alfa Romeo znakom na redovima Alfa Romeo Sauber F1”.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.