Alfa Romeo Sauber F1: Motor novog bolida pokrenut prvi put

Motor novog bolida Alfa Romeo Sauber F1 C37 prvi je put “upalio”, a talijansko-švicarska momčad sve je zabilježila na videu.

Kao što smo već pisali, prestavljanje novog bolida Alfa Romeo Sauber F1 momčadi održat će se 20. veljače. Talijansko-švicarska momčad objavila je na društevim mrežama video prvog pokretanja motora novoga bolida.

Alfa Romeo Sauber F1 je odlučio malo zagolicati maštu svojih fanova i objaviti teaser zvuka svog novog motora – inače iz radionice Ferrarija – za sezonu Formule 1 2018. Odlučili su da je Valentinovo idealan dan za prvo pokretanje novoga motora. Vrlo romantično.

Video novog C37 bolida objavljen je na službenim Facebook i Twitter kanalima Saubera. Tek je 4 dana preostalo do službenog predstavljanja, a zagriženi fanovi već su nestrpljivi i jedva čekaju vidjeti novi bolid kojim će upravljati Charles Leclerc i Marcus Ericsson.

Prva javna vožnja Alfa Romeo Sauber F1 bolida bit će službeno testiranje 26. veljače, uoči početka sezone na stazi Catalunya u Barceloni. Predstavljanje bolida zakazano za utorak bit će emitirano uživo preko interneta na službenim kanalima Alfa Romea i Saubera.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.