Alfa Romeo Sauber F1: Marcus Ericsson se sprema za novu sezonu

Nova momčad Alfa Romeo Sauber F1 u novoj sezoni ciljat će na redove Haasa i Red Bulla.

Dan službenog predstavljanja bolida nove Alfa Romeo Sauber F1 momčadi je sve bliži. Kao što smo pisali ranije, dogovoreni datum predstavljanja je 20. veljače. Također znamo da je jedan od dva vozača talijansko-švicarske momčadi Marcus Ericsson.

Vozač je treutno u fazi priprema za novu sezinu Formule 1 koja počinje u ožujku s Velikom nagradom Australije. Posljednjih dana Ericsson obavlja psiho-fizički dio priprema u medicinskom centru Formule 1 u Viareggiu. Švedski je vozač vrlo optimističan uoči nove sezone.

Marcus Ericsson

Zahvaljujući partnerstvu s Alfa Romeom i novim Ferrarijevim motorom, Sauber ima odlične izglede za poboljšanje svog učinka u odnosu na prošlu sezonu i može nadmašiti momčadi Haas i Red Bull. “Imati bolid s jednakim motorom kao Ferrari 2018. godine velika je prednost u odnosu na prošlu sezonu”, rekao je vozač.

Marcus Ericsson kaže da je vidio render novog bolida i da je vizualno vrlo atraktivan. Sljedeće prvenstvo Formule 1 vrlo je izjednačeno i cilj Alfa Romeo Sauber F1 momčadi za sezonu 2018. je plasiranje na sredinu tablice.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.