Alfa Romeo Giulia Tech Edition je nova specijalna serija

Predstavljena je nova specijalna serija u ograničenim količinama – Alfa Romeo Giulia Tech Edition.

Alfa Romeo Giulia Tech Edition je evolucija limuzine D-segmenta i bit će predsjtavljena u salonima diljem Italije ovoga vikenda. Zainterisirani će moći odmah kupiti, a ljubitelji razgledati izbliza ovaj model. Cijena ovoga modela na talijanskom tržištu iznosit će promotivnih 32,500€.

Nova specijalna serija je namijenjena onima koji žele smanjiti troškove bez previše kompromisa. Tech Edition je baziran na izvedbi Giulia, baznom paketu opreme talijanske limuzine, ali je u ovom slučaju obogaćena 18″ tamnim naplatcima koji mijenjaju standardne 16″, te bixenon svjetlima koja su dio standarnog paketa opreme Veloce.

Standardna oprema također uključuje sustave aktivne sigurnosti kao što su Forward Collision Warning (FCW) sa Autonomous Emergency Brake (AEB) i prepoznavanjem pješaka, IBS (Integrated Brake System) sustav kočenja i Lane Departure Warning (LDW). Ako ni to nije dovoljno, tu je i Alfa Connect 6,5″ infotanment sustav sa radiom, MP3, aux, Bluetooth, 8 zvučnika i Rotary Pad kontrolom. Sustav podržava Android Auto i Apple CarPlay.

Alfa Romeo Giulia Tech Edition dostupna je na talijanskom tržištu u dvije izvedbe. Kupni mogu birati između 2.0 turbo benzinskog motora sa 200ks i automatskim mjenjačem sa 8 stupnjeva prijenosa, te 2.2 turbo dizelskog sa 150ks dostupnim sa automatskim i ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva.

Specijalna serija Alfa Romeo Giulia Tech Edition bit će zvijezda dana otvorenih vrata zakazanog za ovaj vikend u subotu 24. i nedjelju 25. ožujka. Za sada će biti dostupna samo u Italiji i u ograničenim količinama, pa ako ste zainteresirani – reagirajte brzo.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.