Alfa Romeo Giulia: Sve novosti sa Geneva Motor Show 2018

Alfa Romeo Giulia ima dvije nove specijalne verzije – Quadrifoglio Nürburgring Edition i Veloce Ti, ali i novi paket opreme Lusso.

Na nadolazećem salonu automobila u Ženevi Alfa Romeo Giulia je opet prisutna i to dvjema novim specijalnim serijama Quadrifoglio Nürburgring Edition i Veloce Ti, ali i s novim paketom opreme Lusso koji će biti u redovnoj ponudi opcija.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Nürburging Edition proizvest će se u samo 108 primjeraka u čast rekordnog kruga od 7 minuta i 32 sekunde na njemačkom Nürburgringu. Izvana će se razlikovati po posebnoj boji Grigio Circuito i specijalnom znaku NRING, kao i numeriranoj pločici od ugljičnih vlakana u unutrašnjosti. Uz to ima i razne druge dijelove od ugljičnih vlakana – kao što su krov, poklopci retrovizora, prednja maska i umetci na pragovima.

Standardna oprema Giulie Quadrifoglio Nürburgring Edition uključuje karbon-keramičke kočnice, Sparco sportska sjedala s crvenim prošivom i oklopom od ugljičnim vlakana, Mopar ručicu automatskog mjenjača sa umetkom od ugljičnih vlakana, upravljač presvučen kožom i alcantarom sa karbonskim umetcima, zatamnjena stražnja stakla, sustav Adaptive Cruise Control, Harman kardon zvučnički sustav, Alfa Conncect 3D NAV multimedijski sustav sa 8,8″ ekranom, te posebne tepihe s crvenim znakom, također Mopar.

Poznati 2.9 V6 biturbo benzinski motor sa 510ks i 600Nm je u nepromijenjenom obliku. Performanse su tako ostale iste – maksimalnih 307km/h i 3,9 sekundi do 100km/h.

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti vraća ime Turismo Internazionale sa 2.0 turbo benzinskim motorom sa 280ks uz Q4 pogon na četiri kotača i AT8 automatskim mjenjačem sa osam stupnjeva. Ova izvedba također je opremljena raznim Mopar dodacima od ugljičnih vlakana kao što su osvjetljeni pragovi sa Alfa Romeo logom, V na scudettu, umetak na ručici mjenjača i poklopci retrovizora.

Giulia Veloce Ti dijeli neke komponente sa Quadrifoglio izvedbom – umetke na pragovima i stražnji spojler, također od ugljičnih vlakana. Standardna oprema uključuje crne obloge krova, kožnu armaturu sa karbonskim umetcima, kožna sjedala sa alcantarom i crnim prošivom, 19″ naplatke, crvene kočione čeljusti, Alfa Romeo Connect 3D NAV multimedijski sustav sa 8,8″ ekranom, Adaprive Cruise Control, zatamnjena stražnja stakla i Harman Kardon audio sustav.

I konačno –  Alfa Romeo Giulia Super dobit će novi paket opreme Lusso koji uključuje bež kožnu unutrašnjost sa umetcima od pravoga hrasta uz 18″ naplatke i crne kočione čeljusti.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.