Alfa Romeo Giulia: Sparco sjedala i druge novosti

Najnovije vijesti o Alfa Romeo Giuliji te fotografije Quadrifoglio Sparco sjedala od ugljičnih vlakana.

Alfa Romeo Giulia zasigurno je jedan od najiščekivanijih automobila današnjice. Sudeći po odličnim vijestima o narudžbama Giulie Quadrifoglio (12000 primjeraka), možemo očekivati i uspjeh standardnog modela koji će oživjeti marku na američkom tržištu. Talijanski super-sedan Quadrifoglio u Europu stiže već krajem godine, a u SAD 2016.

Sparco sjedala od ugljičnih vlakana

Zanimljiva vijest dolazi sa Facebook stranice Alfa Romeo Project 952, gdje se budno prati razvoj Giulie u posljednjih nekoliko mjeseci. Tako sada imamo prilike vidjeti fotografije prednje i stražnje strane Sparco sjedala za Giuliu Quadrifoglio. Sparco će također proizvoditi prednji splitter, stražnji spojler i pragove.

giulia-sjedala-01

Sjedala su izraženo profilirana, a ultra-laka konstrukcija napravljena je od ugljičnih vlaka. Moramo priznati da ovako dobra sjedala još nismo imali prilike vidjeti u serijskoj Alfi. Cijena pojedinog sjedala sigurno nije mala, sudeći prema ostalim aftermarket Sparco sjedalima.

giulia-sjedala-02

Cijena Giulie Quadrifoglio u rangu je s konkurentima BMW-u i Mercedesu i iznosi 79000€ u Italiji, a olakšane “Launch Edition” verzije sa Sparco sjedalima i keramičkim kočnicama iznosi 90000€. Prema najnovijim vijestima bazni model standardne Giulie koštao bi oko 35000€. No, ipak su to samo glasine.

Previše? Recite nam svoje mišljenje u komentarima.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.