Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Dubaiju

Nakon izvanrednog uspjeha na IAA 2015 u rujnu i na Tokyo Motor Show prije nekoliko tjedana, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ima premijeru na Salonu Dubai.

Salon Dubai je izuzetno važan sajam automobila na području Srednjeg Istoka, a interes za sportskom limuzinom je sigurno velik. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio izložena u Dubaiju sljedećih nekoliko dana nije ništa drugačija od modela koji smo imalo prilike vidjeti zadnjih mjeseci, od predstavljanja 24. lipnja u Areseu. Novi automobil D-segmenta talijanskog proizvođača pod “haubom” ima V6 turbo motor od 2,9 litara, snage 510KS i izveden je direktno iz Ferrarijeve tehnologije, što mu je i najjača strana.

S ovim motorom Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ima maksimalnu brzinu od 307km/h i sprint do stotke za samo 3,9 sekundi sa prosječnom emisijom od 198 grama CO2 po kilometru. Dizajn Giulie Quadrifoglio nam je već dobro poznat, a na showu u Dubaiju očekujemo novi veliki uspjeh limuzine koja je jedan od glavnih kandidata za auto godine, zahvaljujući odličnoj mješavini dizajna i performansi.

alfa-romeo-4c-la-furiosa_7

Na Salonu Dubai 2015, Alfa Romeo izlaže i modele 4C i 4C Spider, uz vrlo posebnu Alfa Romeo 4C La Furiosa, show automobila realiziranog od strane Centro Stile Garage Italia Customs.

Nažalost, vijesti o služenom puštanju u prodaju modela Alfa Romeo Giulia još nema. Čitava gama limuzine će debitirati u Ženevi 2016. godine, a Sergio Marchionne potvrdio je blago odgađanje od nekoliko mjeseci za novi Alfa Romeo. Za točan datum puštanja u prodaju, morat ćemo se strpiti još neko vrijeme. Više informacija i glasina moglo bi se pojaviti u sljedećim danima, zato nas pratite i dalje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.