Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio bit će u igri Asetto Corsa

Talijanska supersportska Giulia Quadrifoglio će se nakon Forza Motorsport 7 pojaviti i u popularnoj video igri Asetto Corsa.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio jedan je od najcjenjenijih i najpoželjnijih automobila današnjice. Baš zbog toga ima brojne uspjehe u svijetu video igara. Nakon debitiranja u Forza Motorsport 7 u kojem je apsolutna zvijezda, supersportska limuzina pojavit će se i u drugoj popularnoj igri.

Objavljen je teaser Giulie Quadrifoglio u Asetto Corsa, popularnoj igri dostupnoj na PC, PS4 i Xbox One platformama. Alfa Romeo Giulia Quadrifiglio bit će u Asetto Corsa Bonus Pack 3, koje besplatno biti dostupna vlasnicima igre preko Steam servisa. DLC će također biti dostupan na konzolama. Za sada datum izlaska nije poznat.

[arve url=”https://youtu.be/Z0gT5hUV1P4″ /]

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio potvrđuje da je automobil privlačan ljubiteljima, čak i u svijetu video igara. Talijanska berlina se nakon brojnih osvojenih nagrada sprema osvojiti i svijet igara uz brojne druge super-automobile već uključene u popularne igre poput Asetto Corsa i Forza Motorsport 7.

Uz Giuliu Quadrifoglio tu su i drugi talijanski automobili, kao što je Alfa Romeo 33 Stradale, ali i staza Laguna Seca. Evo što možete voziti u igri:

  • Alfa Romeo 33 Stradale
  • Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
  • Lamborghini Huracan Performante
  • Lamborghini Sesto Elemento
  • Maserati Alfieri Concept
  • Maserati Quattroporte
  • Pagani Huayra BC

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Povezane objave

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.