Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio bit će u igri Asetto Corsa

Talijanska supersportska Giulia Quadrifoglio će se nakon Forza Motorsport 7 pojaviti i u popularnoj video igri Asetto Corsa.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio jedan je od najcjenjenijih i najpoželjnijih automobila današnjice. Baš zbog toga ima brojne uspjehe u svijetu video igara. Nakon debitiranja u Forza Motorsport 7 u kojem je apsolutna zvijezda, supersportska limuzina pojavit će se i u drugoj popularnoj igri.

Objavljen je teaser Giulie Quadrifoglio u Asetto Corsa, popularnoj igri dostupnoj na PC, PS4 i Xbox One platformama. Alfa Romeo Giulia Quadrifiglio bit će u Asetto Corsa Bonus Pack 3, koje besplatno biti dostupna vlasnicima igre preko Steam servisa. DLC će također biti dostupan na konzolama. Za sada datum izlaska nije poznat.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio potvrđuje da je automobil privlačan ljubiteljima, čak i u svijetu video igara. Talijanska berlina se nakon brojnih osvojenih nagrada sprema osvojiti i svijet igara uz brojne druge super-automobile već uključene u popularne igre poput Asetto Corsa i Forza Motorsport 7.

Uz Giuliu Quadrifoglio tu su i drugi talijanski automobili, kao što je Alfa Romeo 33 Stradale, ali i staza Laguna Seca. Evo što možete voziti u igri:

  • Alfa Romeo 33 Stradale
  • Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
  • Lamborghini Huracan Performante
  • Lamborghini Sesto Elemento
  • Maserati Alfieri Concept
  • Maserati Quattroporte
  • Pagani Huayra BC

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.