Alfa Romeo Giulia: Kraljica Frankfurta

Britanski časopis AutoExpress, jedan od najcjenjenijih u svijetu automobila, upitao je svoje čitatelje koji model sa IAA im je najzanimljiviji. Rezultati ove ankete (koja još traje na njihovoj stranici) su odlični za Giuliu. Super-sportski sedan D-segmenta osvaja ljepotom, tehnološkim dostignućima i nevjerojatnom rekordu sa Nurburgringa.

Prema AutoExpressovoj anketi, nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde kraljica je Frankfurt Motor Showa. Trenutno vodi sa ukupno 44% glasova ispred drugoplasiranog Jaguara F-Pace sa 17%. Treće mjesto zauzima Volkswagen Tiguan sa 10%, a samo 3% ima novi Bentley Bentayga SUV. Slabi rezulatati su i za Lamborghini Huracan Spyder, samo 4%.

Dakle, zaključak je da je dizajn Alfe Giulie uspio privući pozornost ljubitelja automobila iz cijelog svijeta. Nova Alfa će nakon predstavljanja u Frankfurtu krenuti u prodaju početkom sljedeće godine i vjerojatno biti jak kandidat za titulu Car Of The Year. Slobodno komentirajte i recite nam što vi mislite o rezultatima ankete. Da li je Giulia QV stvarno kraljica Frnakfurta? Ako pitate nas, odgovor je DA!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.