Alfa Romeo Giulia je najočekivaniji automobil 2016.

Čitatelji časopisa AutoExpress smatraju da je Alfa Romeo Giulia najočekivaniji automobil 2016. godine.

Nakon zvjezdane premijere Giulie Quadrifoglio u lipnju, mnogi su se nadali kako će vidjeti standardnu izvedbu do kraja ove godine. Kao što već neko vrijeme znamo, nova limuzina Alfa Romeo Giulia će debitirati sljedeće godine na salonu automobila u Ženevi, a u prodaju stiže nekoliko tjedana nakon švicarskog sajma.

Alfa Romeo Giulia u izboru je potukla Jaguar i Aston Martin

U međuvremenu su čitatelji britanskog časopisa AutoExpress potvrditi da je nova Alfa Romeo Giulia, bez dvojbe, najočekivanija novina 2016. godine, između svih ostalih modela. Uspjeh talijanske limuzine u anketi je evidentan (iako je glasovanje još otvoreno) te trenutno ima 22% glasova. Drugi na listi je trenutno Jaguar F-Pace sa 15% glasova. Treći je novi Aston Martin DB11 koji trenutno ima 12% glasova. Čitatelji AutoExpressa, uglavnom britanci, smatraju kako Alfa Romeo Giulia ima sve što je potrebno za odabir ispred svojih “domaćih” uzdanica, poput Jaguara i Aston Martina. Alfa Romeo bi stvarno mogao uspješno započeti svoj plan oporavka sljedeće godine, uz toliko europskih ljubitelja koji godinama čekaju automobil poput Giulie.

Alfa Romeo Giulia

Razočaranje zbog nedolaska na tržište ove godine, samo je pojačalo nestrpljivost. Giulia je od same prezentacije privukla mnogo pozornosti ljubitelja automobila, pa i onih koji do sada nisu bili bliski brendu. Giulia Quadrifoglio istinski je sportaš vrhunskih performansi, do sada neviđenim u klasi (i šire). Njezin dizajn će inspirirati buduće Alfa Romeo modele koje ćemo vidjeti tijekom sljedećih nekoliko godina, kao npr. SUV D-segmenta (na istoj platformi kao i Giulia), koji bi trebao debitirati kasno u 2016. ili rano u 2017. godini. Budućnost marke će, bez dvojbe, biti ispunjena zadovoljstvom. Za sada možemo jedino još tri mjeseca čekati službeno predstavljanje Giulie u Ženevi.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.