Alfa Romeo Giulia je favorit za nagradu Car of the Year

Prema kladionicama je Alfa Romeo Giulia favorit među kandidatima za osvajanje titule Car of the Year.

Na otvorenju Geneva Motor Show 2017 dodijelit će se nagrada Car of the Year. Kao i svake godine, izbor je između sedam kandidata. Među tih sedam je i Alfa Romeo Giulia, automobil koji je u posljednjih nekoliko mjeseci izazvao veliko zanimanje javnosti i ljubitelja vozila na četiri kotača.

Limuzina iz Alfa Romea je prema portalu za klađenje Betflag favorit za osvajanje titule automobila godine 2017. s koeficijentom za pobjedu 2,15. Iza Giulie su nova Toyota C-HR sa koeficijentom 3,50. Treće mjesto među favoritima pripada Volvu S90 sa 5,0. Autsajder za osvajanje titule Car of the Year su novi Citroen C3 i Nissan Micra. Ova dva automobila B-segmenta imaju koeficijent 6,5. Popis završavaju novi Mercedes C-klase sa 12,0 i Peugeot 3008 sa 16,0.

Giulia

Tijekom 2016. godine Giulia je, posebno u Quadrifoglio izvedbi, osvojila brojne nagrade u Italiji i Europi. Prodajni rezultati su odlični te su osnove za osvajanje titule na mjestu. Ipak, morat ćemo pričekati do sljedećeg mjeseca da vidimo tko će dobiti titulu Car of the Year 2017.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.