Alfa Romeo Giulia je Best Car 2018 prema čitateljima Auto Motor und Sport

Alfa Romeo Giulia osvojila je titulu najboljeg automobila u svojoj kategoriji, u izboru čitatelja njemačkog Auto Motor und Sport.

Alfa Romeo Giulia je jedan od najpopularnijih automobila u industriji. Najnovija potvrda dolazi iz Njemačke, gdje su čitatelji vrlo popularnog automobilskog časopisa Auto Motor und Sport izabrali limuzinu D-segmenta kao Best Car 2018.

Talijanska perjanica u klasi, Alfa Romeo Giulia, osvojila je 22,4% glasova tijekom glasovanja. No, čak je i prvi SUV Stelvio ostvario odlične rezultate u svojoj kategoriji, a Giulietta i Stelvio osvojili su druga mjesta u svojim kategorijama.

Roberta Zerbi, šefica Alfa Romeo EMEA, osobno je preuzela nagradu za Best Car 2018 u Stuttgartu. Izjavila je da je vrlo sretna zbog nagrade i da je uspjeh Alfa Romea u Njemačkoj vrlo značajan, što potvrđuje odličan posao dizajnera i inženjera u zadovoljavanju strogih kriterija njemačkih automobilskih entuzijasta.

Alfa Romeo Giulia nije jedini talijanski automobil iz krila FCA koji je osvojio titulu Best Car 2018. Abarth 595 pobjednik je u svojoj kategoriji s najviše glasova čitatelja Auto Motor und Sport. Zaključak je da je 42. izdanje ovog natjecanja vrlo plodonosno za Fiat Chrysler Automobiles.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.