Alfa Romeo Giulia izabrana kao najbolja u Ženevi

Alfa Romeo Giulia dobila je još jedno priznanje, a to je za automobil sajma u Ženevi po izboru RTL-Auto Plus.

Nova talijanska limuzina odvojila je 35.7% glasova u anketi RTL-Auto Plus i pobijedila automobile kao što su Renault Scenic sa 28% glasova i Volvo V90 sa 17.2% glasova.

Nagrada je prvi puta dodijeljena na Paris Motor Show 2010. godine i održava se tijekom svakog europskom sajma. U Ženevi je bilo moguće glasovati za Giuliu između 26. veljače i 9. ožujka, a talijanska limuzina osvojila prvo mjesto među serijskim automobilima. Ostale nagrade dobili su: DS E-Tense za najbolji koncept, Citroen E-Mehari kao najbolji “zeleni” automobil i Bugatti Chiron kao najbolji po izboru djece.

Na Facebook stranici Alfa Romeo Project 952 podijeljene su službene slike Alfa Romeo Giulie iz Ženeve koje je objavio Magneti Marelli. Prikazuju Giuliu izvana i njezin infotainment sustav u radu. Cijene Giulie bit će objavljene 15. travnja, a na službenim je stranicama Alfa Romea već nekoliko dana dostupan online konfigurator koji vam omogućava kreiranje Giulie po svom izboru. Naš favorit je Grigio Lipari sa 18″ Sport naplatcima i crveno-crnom unutrašnjosti. Koji je vaš izbor?

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.