Cijene Alfa Romeo Giulie tek od 15. travnja

Službeno je objavljeno da će cijene Alfa Romeo Giulie biti poznate tek od 15. travnja, kada kreću narudžbe.

Oko devet mjeseci od predstavljanja Giulie Quadrifoglio u Areseu, Alfa Romeo je u Ženevi otkrio standardnu verziju Giulie koja je ubrzo postala apsolutna zvijezda švicarskog sajma. Nakon što smo vam objavili službene slike, detalje o opremi, različitim verzijama te motorima koji će u startu biti dostupni – nedostaje jedan važan dio koji kompletira priču, a to su cijene.

160301_Alfa-Romeo_Ginevra-Giulia_02

Trenutno internetom kruže razne glasine. Alfa Romeo do sada nije objavio nikakve informacije o cijenema, što većinu najviše i interesira. Objave cijena najavljene su za 15. travnja kada kreću narudžbe nove limuzine u Quadrifoglio i dvije standardne verzije Giulia i Giulia Super. Za sada su, dakle, cijene nepoznanica i tek ćemo za više od mjesec dana saznati gdje je Alfa Romeo odličio plasirati limuzinu D-segmenta vozila.

giulia-specifikacije-2

Alfa Romeo Giulia bit će u prodaji s tri različita motora – 2.0 turbobenzincem sa 200KS, 2.2 turbodizelašem sa 150KS i 180KS te dobro nam znanim 2.9 V6 bi-turbo sa 510KS. Uz tri gore spomenute verzije, dostupni su paketi Lusso i Sport koji daju kupcima više mogućnosti personalizacije Giulie. Tijekom druge polovice godine očekuje se snažniji dizelaš (2.2 sa 210KS je gotovo siguran) i benzinac visokih performansi (najavljen od Alfa Romeo USA, 2.0 sa 280KS). U ožujku bi na New York International Motor Show Alfa Romeo USA mogao otkriti više pojedinosti o Giuliji za američko tržište, što bi nam moglo donijeti jasniju sliku o tome što možemo očekivati u Europi. Za sada možemo samo čekati.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.