Alfa Giulietta TCR započela s testiranjem u Cremoni

Michela Cerruti i Salvatore Tavano uspješno su završili prvi tjedan testiranja Giuliette TCR na stazi San Martino del Lago.

Nova Alfa Romeo Giulietta TCR, koju u Italiji razvija Romeo Ferraris, započela je s testiranjem na stazi. Talijanski automobil je uspješno završio prvo testiranje prošli tjedan na stazi San Martino del Lago, u blizini Cremone.

Michela Cerruti i Salvatore Tavano bili su zaduženi za vozački dio. Cerruti, koja je imala svoje prvo pojavljivanje na TCR International Series ranije ove godine na Red Bull Ring u Target Competition SEAT Leonu, ima dugo poznanstvo sa momčadi Romeo Ferraris; Tavano ima dugu povijest utrka u Alfa Romeo touring automobilima te je bio jedan od tvorničkih vozača u zadnjoj seriji natjecanja u WTCC-u još 2006. godine.

Giulietta TCR

Prvi test bio je fokusiran na provjeru mehaničkih komponenti i podešavanja motora i mjenjača. Program se nastavlja i sljedeći tjedan, također u Cremoni s istim vozačima.

“Početak dana s našom novog Giuliettom u TCR”, napisala je Cerruti na društvenim mrežama. “Ne znam još svoju budućnosti, ali sam ovog trenutka vrlo sretna da mogu pomoći Romeo Ferraris u razvoju novog talijanskog dragulja! Znamo koliko je ovaj sport težak, ali ostajem optimistična i nadam se dobrim rezultatima u 2016. godini.”

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.