Alfa Giulietta Sprint Speciale

Bez obzira na izostanak sa salona u Frankfurtu gdje je Giulia apsolutni hit, Alfa Giulietta se vraća s novom serijom naziva Sprint Speciale, što je evolucija prošlogodišnje verzije Sprint. Ova nova specijalna serija C-segmenta povezuje se sa slavnih povijesnim modelom istog imena iz 1957. i dostupna je na talijanskom tržištu s cijenom od 27,500€.

Motori i cijene

Ponuda motora podijeljena je na četiri opcije, jedan benzinski i tri dizelska. Benzinski motor je 1,4 turbo MultiAir maksimalne snage 150KS. Ovaj motor je također ulazni s cijenom od 27,500€. Ponuda dizelskih je veća i počinje sa 1,6 JTDM motorom sa 120KS i 2.0 JTDM dostupnim u dvije verzije – sa 150KS i 175KS. Potonji je moguće naručiti i sa Alfa TCT mjenjačem s dva kvačila za cijenu od 32,950€.

150921_AR_Giulietta-Sprint_02

Dodaci

Što se tiče osnovne opreme tu je sportski ovjes, stražnji difuzor te veće ispušne cijevi. Tu su još i sportski pragovi, aluminijski naplatci od 17″ s pet krugova u crnoj boji te Brembo kočnice s četiri klipa u crvenoj boji. Stakla su tonirana i detalji vanjštine su antracit boje.

150921_AR_Giulietta-Sprint_05

Što se tiče unutrašnjosti, tu su nova sportska sjedala presvučena Alcantarom i prošivena crvenim koncem, sportske pedale, sportski upravljač s crvenim prošivom te mogućnost naručivanja Alfa Rosso ručice mjenjača bez nadoplate. Tu je Uconnect infotainment sustav sa ekranom na dodir od 5″ ili 6,5″ s podrškom za Bluetooth, AUX, USB i glasovne naredbe, a za verziju s 6,5″ ekranom tu je i navigacijski sustav s 3D kartama. Dvozonski klima uređaj je također dio osnovne opreme.

150921_AR_Giulietta-Sprint_03

Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale dostupna je već danas u Italiji, što bi značilo da ubrzo dolazi kod nas. Iznenađujuć je izostanak ove specijalne serije sa frankfurtskog sajma i slaba promocija od strane Alfe Romeo zadnjih tjedana. Cijene nisu male, no možemo ubrzo očekivati i neke akcije ove specijalne serije Giuliette.

Pratite nas i dalje za sve vijesti o dostupnosti ovog modela i uživajte u službenom video spotu.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.