Alfa Giulia izostaje sa Tokyo Auto Show 2015

Ovaj vikend održava se 44. izdanje Tokyo Motor Showa, jednog od najvažnijih sajmova automobila u Aziji.

FCA grupa će naravno biti prisutna sa svim svojim markama, uključujući Alfa Romeo. Iznenađujuće je da je talijanski proizvođač odlučio da Alfa Giulia Quadrifoglio, zvijezda Frankfurta, neće biti izložena u Tokiju.

Alfa Romeo brend prisutan je u Japanu sa modelima Giulietta, 4C Coupe i 4C Spider. Svi oni prisutni su na štandu FCA grupe koji će moći vidjeti tisuće posjetitelja sajma u sljedećih nekoliko dana, sve do 8. studenog.

IMG_3419

Odluka da Alfa Giulia Quadrifoglio ne bude izložena u Japanu vrlo je iznenađujuća zbog toga je super-sportska limuzina D-segmenta prva prava Alfa nove generacije i ključ revitalizacije marke na globalnoj razini. Alfa Romeo usmjerava sve snage prema tržištima Europe i Sjeverne Amerike, a Japan, Australija i Južna Afrika mogli bi znatno doprinijeti ostvarenju rezultata od 400,000 prodanih automobila godišnje do 2018. godine. Ovogodišnji Tokyo Motor Show je odlična prilika za promociju Giulie Quadrifoglio koja bi privukla mnogo pozornosti lokalnih ljubitelja automobila i ljubitelja marke, koji će ostati zakinuti.

Vidjet ćemo kako će Alfa Romeo nastaviti marketinšku promociju novog modela. Čitava gama bit će premijerno predstavljena u Ženevi 2016. godine, a Alfa Giulia Quadrifoglio svoju premijeru u SAD-u očekuje se u studenom u Los Angelesu ili u siječnju u Detroitu. U svakom slučaju vjerujemo da će se više informacija o javnom predstavljanju talijanske limuzine pojaviti u bliskoj budućnosti.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.