Alfa Romeo sudjeluje na Chicago Auto Show 2017

Početna / Novosti / Alfa Romeo sudjeluje na Chicago Auto Show 2017

Alfa Romeo je izložio čitavu svoju američku gamu na Chicago Auto Show 2017, jednim od najvažnijih sajmova automobila u SAD-u.

Na izložbenom mjestu Alfa Romea na čikaškom sajmu, zvijezda je novi Stelvio koji uskoro stiže na sjevernoameričko tržište, kao i ono europsko. Stelvio smo vidjeli u posebnom First Edition izdanju, a svi oblici i verzije čekat će nas u Ženevi sljedeći mjesec. U prvom redu sajma u Chicagu je i Alfa Romeo Giulia, posebno u Quadrifoglio izdanju – simbol marke, kao i neizbježni Alfa Romeo 4C i 4C Spider koje marka već neko vrijeme prodaje u SAD-u i izlaže na svim sajmovima.

Postani član

Alfa Romeo na Chicago Auto Show 2017

Baš je Alfa Romeo nakon ta dva 4C na prekooceansko tržište dovela i Giuliu. Sportska limuzina na tamošnjem tržištu dostupna je u nekoliko izvedbi – Giulia, Giulia Ti (obje sa 2.0 turbobenzincem sa 280 KS) i Quadrifoglio. Tijekom proljeća će na tržište stići dugoočekivani prvi SUV Stelvio, čiji je zadatak povećanje prodaje i približavanje marke američkim kupcima koji najviše preferiraju takav tip automobila.

PROČITAJ JOŠ:  Alfa Romeo Sauber F1: Službeno predstavljen novi bolid C37

Alfa Romeo ima vrlo ambiciozne planove za Sjevernu Ameriku. Talijanski proizvođač planira dostići 150,000 prodanih automobila godišnje tijekom sljedećih nekoliko godina, a za takvo što uspjeh Giulie i Stelvio je imperativ. Događanja poput Chicago Auto Show korisna su za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca novih Alfa Romeo modela prije kompletiranja potupune distributivne i servisne mreže na teritoriju Sjeverne Amerike.

Nakon Chicago Auto Show još je nekoliko događanja na kojima marka sudjeluje. Marka će izlagati i na Pittsburg International Auto Show, na Cleveland Auto Show i Greater Milwaukee Auto Show. Tu je i US Kansas City Auto Show, Amelia Island Concours d’Elegance te sajmovi u Minneapolisu i Atlanti. Za razliku od nekada, Alfa Romeo neće preskakati sajmove u SAD-u. Svaka prilika je dobra za predstavljanje Giulie i Stelvia američkim ljubiteljima automobila i korak dalje prema ostvarivanju zadanih ciljeva i osvajanju tržišta.

PROČITAJ JOŠ:  Giulia, Stelvio, Giulietta, MiTo i 4C: Godišnji izvještaj za Europu 2017.

Vezane objave
Komentari

Želite još vijesti?

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Giulia Quadrifoglio